Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

L.Čeprackas pasakė, ką darė su nepatikusiu cepelinu: tikiuosi neperžiūrėjo, ką filmavo kamera

Lietuvos kulinaras, verslininkas, vienas geriausių Lietuvos virtuvės šefų Liutauras Čeprackas yra apkeliavęs daug skirtingų šalių ir yra išragavęs bene pačius subtiliausius pasaulio skonius. Jis atskleidė, kas nepatenka į jo mėgstamiausių patiekalų sąrašą.
Liutauras Čeprackas
Liutauras Čeprackas

„Neypatingai mėgstu austres. Man labiau čekės patinka. Yra trys austrių valgytojų rūšys. Vieni, kurie yra sąžiningi, kiti, kurie apsimetinėja ir treti, kurie jas mėgsta. Tai tie kurie sako aš jų nevalgau yra sąžiningi, kiti, kurie užsivaro kuo daugiau rūgšties, nekramtydami nugurkia, jie apsimetinėja, ir tie, kurie kramto, tai jeigu tu jų nekramtai, tu jų nemėgsti“, – laidoje „Šeškinės 20" pasakojo L.Čeprackas.

Liutauras Čeprackas
Liutauras Čeprackas

Kaip teigia Liutauras, jis nemėgsta įžeisti žmonių, tačiau kartais pasitaiko, kad nuvykus į restoraną patiekalai yra tiesiog nevalgomi. Vieną kartą tai jis bandė paslėpti ypač subtiliu būdu. „Liutaurai, kai nuvyksti į restoraną, ar dažnai tenka gražinti patiekalą į virtuvę?“, – teiravosi laidos vedėjas Kšyštofas Lavrinovičius.

„Žinai, aš dažniausiai stengiuosi nenuvilti žmonių, bet juokingiausia buvo, kai mes su žmona vienoje vietoje cepelinus valgėme. Ateinam į restiką, ir ten mano nelaimei sako, kaip malonu jus matyti, šiandien pas mus cepelinai. Dėl jų mes ten ir ėjome. Sako tik su kiauliena baigėsi, todėl galime jums pasiūlyti su aviena ir baravykais bei morkomis.

Vien prapjovus tą cepeliną įspūdis buvo toks, kad prapjoviau Kijivo kotletą, viskas paskendo riebaluose. Tarkė nevalgoma, įdaras nevalgomas, o baravykai su morkomis, kaip nuo Kūčių patiekalo nuimti, tarsi nuo silkės. Galvojau ką daryti, tai atsinešiau servetėlių ir pradėjau į jas dėlioti po gabaliuką ir nešti į tualetą išmesti. Aš negaliu pasakyti, kad jie neskanūs, nes man nejauku.

Dar prieš tai klausiau žmonos ar nėra kamerų, lyg nebuvo, tačiau nepastebėjome, kad tiesiai virš mūsų viena buvo. Labai viliuosi, kad niekas jos neperžiūrėjo, nes nenorėčiau nieko įžeisti. Bet kartais va taip nutinka“, – istorija dalijosi L.Čeprackas.

„Šeškinės 20“ – trečiadienį, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius