Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Silvester Belt pristato netikėtą „Luktelk“ versiją: sujungė jėgas su simfoniniu pučiamųjų orkestru

Šių metų Lietuvos eurovizinė viltis, atlikėjas Silvester Belt nenustoja stebinti gerbėjų. Skatindamas dainos „Luktelk“ populiarumą, jis pateikė netikėtą jos versiją. Dainininkas suvienijo jėgas su Lietuvos simfoniniu pučiamųjų orkestru!
Silvester Belt
Silvester Belt / Stop kadras

Silvester Belt aktyviai ruošiasi savo pasirodymui didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Visiai neseniai leidosi į gastroles po Europą ir įrašė pagyrų sulaukusį Troye Sivan hito „Rush“ koverį. O trečiadienį išleido atnaujintą savo eurovizinės dainos „Luktelk“ versiją.

Lietuvos atstovas suvienijo jėgas su Lietuvos simfoniniu pučiamųjų orkestru ir sukūrė visiškai naują „Luktelk“ skambesį.

VIDEO: Silvester Belt - Luktelk (Orchestral Version) | ?? Lithuania | #EurovisionALBM

Pasirodo, kad „Eurovizijos“ dalyviai buvo paprašyti įrašyti alternatyvias savo dainų versijas, o Silvester Belt šis pasiūlymas iš karto siejosi su orkestru.

„Šių metų „Eurovizijos“ organizatoriai pakvietė mus įrašyti ir alternatyvią dainos versiją. Vos tai išgirdus, iškart toptelėjo žodis „orkestras“. Džiaugiuosi, kad būtent taip ir padarėme“, – paaiškino Silvester Belt.

Tokia „Luktelk“ versija „Eurovizijos“ gerbėjus privertė mintimis persikelti į tuos laikus, kuomet didžiojoje konkurso scenoje visos dainos skambėjo akompanuojant gyvam orkestrui.

„Tai nuostabu! Prašome gražinti orkestrą į „Eurovizijos“ sceną“, – komentaruose po vaizdo įrašu rašė konkurso gerbėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius