Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Silvester Belt į „Euroviziją“ išlydėjo mama ir sesuo: „Aš vos nenualpau“

Ketvirtadienio popietę Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Silvester Belt iš Vilniaus oro uosto išvyko į Malmę. Tarp atlikėją išlydinčių veidų buvo galima pamatyti ir Silvester mamą Vilmą bei sesę Benitą.
Silvester Belt ir jo šeima
Silvester Belt ir jo šeima / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Labai ramu, neišgyvenu. Tikėtis, visada reikia, bet nelabai tikėjome, kad taip pasiseks“, – prisipažino sūnaus sėkme pradžioje netikėjusi mama.

„Vis galvojome, kad tik tą pirmą atranką į kitą turą praeitų. Po to – kad reiktų ir į finalą. O patekus į finalą , tikėjomės, kad bent į trejetuką patektų. O kai buvo trejetuke, pasakėme sau, kad būtų gerai, jei laimėtų. Tai taip ir gavosi“, – mamos žodžius patvirtino sesė Benita.

Mergina prisipažino, kad paskutiniu metu nedaug laiko praleidžia su broliu.

„Silvestrą mes dabar dažniausiai matome duodant interviu. Mažai su juo bendraujame, esame atsitraukę, kad jis susikauptų. Net ir dabar, oro uoste, matome jį tik per atstumą“, – sakė sesuo.

Benita prisiminė emocijas, kurias išgyveno tą akimirką, kai suprato, kad Lietuvai šiemet atstovaus jos brolis.

„Mes tiek rėkėm, kad aš vos nenualpau ir mane visi žiūrovai pradėjo filmuoti, nes čia buvo kažkas tokio. Tikrai nesitikėjome, tas buvo wow. Tų sveikinimo žinučių sulaukėme tiek, kiek ir pats Silvestras“, – sakė Benita.

Tiesa, žinomi žmonės paprastai sulaukia ne tik teigiamų aplinkinių reakcijų, tačiau Silvester šeimos nariai į tai turi savą požiūrį.

VIDEO: Išlydėti Silvestro atvyko ir sesuo su mama – keliaus ir į Melmę

„Mes asmeniškai negatyvo nesulaukėme, o internete, tai aišku, kad visko paskaitau. Kai Silvestras dalyvavo televizijos projekte „Aš – super hitas“, jis kartą pasakė, kad normalūs žmonės bjaurių dalykų nerašo. Todėl neverta savo energijos atiduoti jiems. Patinka ar nepatinka Silvestras, bet mes visiems linkime gero ir tegu būna jie laimingi“, – šypsojosi brolį į Švediją išlydinti Benita.

VIDEO: Silvester Belt išlydėtas į Švediją: su savimi vežasi ir talismaną

Žmonės.lt primena, kad ketvirtadienio popietę Silvester Belt šiltai išlydėtas į didžiąją „Eurovizijos“ sceną. Į Vilniaus oro uostą atvykęs dainininkas sakė, kad yra nepaprastai gerai nusiteikęs, tačiau neslėpė ir jaudulio.

„Labai puikios nuotaikos, esu labai gerai nusiteikęs. Visą savaitę sakiau, kad jokio jauduliuko nejaučiu, bet prieš ateinant čia, pradėjau virpėti… Ašarėlė kaupiasi“, – kalbėjo Silvester Belt.

TAIP PAT SKAITYKITE: Silvester Belt išlydėtas į „Euroviziją“ Malmėje: apie slaptą talismaną, 6 lagaminus ir ką keis pasirodyme

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius