Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 25 /15:38

„Ryanair“ ketvirtadienį atšaukė 300 skrydžių, tarp jų – ir vieną iš Lietuvos

Žemų kaštų avialinijos „Ryanair“ paskelbė ketvirtadienį atšaukusios daugiau nei 300 skrydžių, reaguodamos į anksčiau paskelbtą Prancūzijos skrydžių kontrolės vadovų streiką. Nors šis streikas galiausiai buvo atšauktas, skrydžiai į tvarkaraštį negrąžinti. Numatytu maršrutu Vilnius-Paryžius šiandien neišskris ir iš Lietuvos su „Ryanair“ keliaujantys asmenys, atšauktas ir grįžtantis skrydis tuo pačiu maršrutu.
Lėktuvas
Lėktuvas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Apie atšaukiamus skrydžius kompanija paskelbė trečiadienio vakarą.

„Dėl rytoj, ketvirtadienį, balandžio 25 d., Prancūzijoje vyksiančio ATC streiko atšaukiama daugiau kaip 300 skrydžių. Taip atsitiko dėl to, kad Prancūzija nesugebėjo apsaugoti skrydžių per savo nacionalinius streikus. Nors streikuoja Prancūzijos skrydžių valdymo tarnybos, dauguma sutrikdytų keleivių skrenda ne į Prancūziją ir (arba) iš jos, bet skrenda virš Prancūzijos oro erdvės pakeliui į paskirties vietą (pvz., Jungtinė Karalystė – Graikija, Ispanija, Italija). Prancūzijos įstatymai nesąžiningai gina vidaus skrydžius, o tai reiškia, kad prancūzų skrydžiai yra apsaugoti, tačiau ne prancūzų skrydžiai atšaukiami“, – nurodoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius