Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Legendinis „Nokia“ telefonas, kurį visi turėjo prieš 25 metus, grįžta

Suomijos telefonų gamintoja HMD netrukus pristatys atnaujintą vieną iš labiausiai vartotojų pamėgtų „Nokia“ telefonų – mygtukinį „Nokia 3210“, atskleidė nutekėję duomenys, rašo techradar.com.
Nokia 3210
Nokia 3210 / Shutterstock nuotr.

Pirmą kartą „Nokia 3210“ telefonas buvo pristatytas 1999 m. ir tapo žinomas kaip mobilusis telefonas, kurį, atrodo, turėjo beveik visi.

Neseniai HMD įmonė socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“) užsiminė, kad netrukus atnaujins klasikinį „Nokia“ telefoną, o Suomijos mažmenininko „Giganti“ dėka tapo žinoma, kad tai bus 3210 telefono perdirbinys.

Atgimusi „Nokia 3210“, atrodanti šiek tiek spalvingiau nei prieš porą dešimtmečių pirktas pilkasis telefonas, kurį vis dar prisimename, oficialiai turėtų būti pristatyta gegužės 8 d., o pardavimo pradžia numatyta gegužės 15 d., rašo techradar.com.

Tiesa, atnaujinto „Nokia 3210" dizainas nėra visiškai tiksli pirmtako kopija – nors yra panašumų mygtukų išdėstyme, tačiau kitais atžvilgiais jis artimesnis 2000-ųjų pradžioje pasirodžiusiam „Nokia 3310“ modeliui.

Shutterstock nuotr./Nokia 3310
Shutterstock nuotr./Nokia 3310

iš pažiūros nesunaikinamas klasikinis telefonas neseniai, kovo 18 d., atšventė savo 25-ąjį gimtadienį ir buvo sukurtas tais laikais, kai „Nokia“ visiškai dominavo mobiliųjų telefonų srityje.

Tiesa, naudodamas „3210“ galėjai nuveikti ne daug – tik skambinti, siųsti žinutes, žaisti gyvatėlę ir nekrauti telefono savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius