Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 24

Rusija įžūliai spjauna į ES sankcijas: savo gamykloje surenka nelegalų „Citroen C5 Aircross“

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad šioje šalyje galima įsigyti „Citroen“, „Mazda“, „Honda“ automobilius su oficialia garantija. Kaip tai įmanoma, jei oficialūs gamintojai, kaip teigiama, pasitraukė iš šios teroristinės valstybės rinkos prieš dvejus metus?
Rusija spjauna į ES sankcijas: savo gamykloje surenka naują „Citroen C5 Aircross“
Rusija spjauna į ES sankcijas: savo gamykloje surenka naują „Citroen C5 Aircross“ / Autonews nuotr.

Rusijos naujienų portalas „Autonews“ skelbia, kad Kalugos gamykloje surenkami atnaujinti priekine ašimi varomi krosoveriai „Citroen C5 Aircross“. Skelbiama ir kaina – 4,3 milijono rublių arba apie 43 tūkst. Eur.

Įmonė „Automobilių technologijos“ siūlo tik vienos komplektacijos („Feel“) krosoverį ir suteikia 100 tūkst. kilometrų arba 3 metų garantiją. Komplektacija, beje, vidutiniška – šildomo vairo užsisakyti neįmanoma, tik šildomas priekines sėdynes.

Įdomi detalė: Rusijoje šis modelis priskiriamas prabangesniems. Anksčiau jis pateko į specialų valstybės tarnautojams rekomenduojamų modelių sąrašą.

Leidinys taip pat pastebi, kad Prancūzijoje surinkti modeliai Kalugos nebepasiekia. Tai iš kur į Rusiją atkeliauja „Citroen“ varikliai ir kėbulai? Ar jie surenkami čia panašiai, kaip neva rusiški „Moskvich“ – sujungiant kiniškų automobilių JAC segmentus?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius