TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Besiskiriančius kviečia į „žolės“ vakarėlius: „Santuokos pabaiga nereiškia džiaugsmo pabaigos“

Turbūt daugeliui Las Vegasas siejasi su nuotykių kupinomis ir kartais spontaniškomis vestuvėmis. Visgi yra ir kita medalio pusė – šiame mieste skyrybų skaičius išties didelis.
Kanapės
Kanapės / Shutterstock nuotr.

Nors įprastai žmones, nusprendusius žengti skyrybų keliu, lydi neigiamos emocijos, viena įmonė kviečia į šias gyvenimo permainas pažiūrėti kitu kampu – jas ne gedėti, o švęsti. Ir ne bet kaip, o užsirūkius kanapių, rašo „Forbes“.

Amerikiečių įmonė „Las Vegas Cannabis Weddings“ iki šiol garsėjo unikaliomis vestuvių šventėmis, kurių metu jaunavedžiai meilę vienas kitam prisiekdavo kanapių auginimo namuose ir dispanseriuose.

Shutterstock nuotr./Kanapės
Shutterstock nuotr./Kanapės

Visgi dabar bendrovė nusprendė dėmesio skirti ir toms poroms, kurios suka skirtingais keliais, tačiau nenori to daryti tradiciškai ir su liūdesiu. Jau nuo balandžio 20 d. tokiems žmonėms įmonė pradės siūlyti skyrybų vakarėlio paketą, pavadinimu „Puff, Puff, Part Ways“.

Dvi su puse valandos trunkantis skyrybų vakarėlis apims apsilankymą su gidu dispanseryje, kanapių vartojimo salone ir striptizo klube, o vakarėlio kulminacija bus šventinis tostas.

„Las Vegas Cannabis Weddings“ supranta, kad santuokos pabaiga nereiškia džiaugsmo ir įgalinimo pabaigos, – sako Maxine Fensom, šios įmonės įkūrėja. – Mūsų naujasis kanapių skyrybų paketas „Puff, Puff, Part Ways“ siūlo permainingą nuotykį tiems, kurie žengia per sudėtingą išsiskyrimą.“

Kaip skelbia JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras, Nevados valstijoje, kur ir yra įsikūręs Las Vegasas, skyrybų rodiklis yra didžiausias iš visų JAV valstijų. Čia 1 000 santuokų tenka 4,2 skyrybos.

Atsižvelgiant į tokią statistiką, pasak M.Fenson, būtina iš naujo apibrėžti, ką žmogui apskritai reiškia skyrybos ir kad tai nebūtinai susiję vien su neigiamais dalykais.

123RF.com nuotr./Skyrybos
123RF.com nuotr./Skyrybos

„Šis paketas ne tik patenkina šį poreikį, bet ir jį viršija, siūlydamas unikalų atsipalaidavimo, tyrinėjimų, įspūdžių ir įgalinimo derinį. Šalia to, kas tradiciškai būtų laikoma niūria proga, mūsų paketas sukelia išsilaisvinimo jausmą su „Nuodėmių miesto“ posūkiu.

Kadangi kanapių turizmo paklausa ir toliau liepsnoja, esame priešakyje, pakeisdami žmonių požiūrį į skyrybas, paversdami jas galimybe susigrąžinti nepriklausomybę ir su džiaugsmu bei pasitikėjimu pradėti naują gyvenimo etapą“, – tikina įmonės „Las Vegas Cannabis Weddings“ įkūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius