Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per rungtynes sužeistam NBA treneriui prireikė operacijos

Per NBA atkrintamųjų rungtynes sužeistam „Minnesota Timberwolves“ vyr. treneriui Chrisui Finchui atlikta operacija, po kurios jis jau sugrįžo į komandos treniruotes.
Chrisas Finchas patyrė traumą
Chrisas Finchas patyrė traumą / „Scanpix“/AP nuotr.

54-erių specialistas patyrė traumą per ketvirtąsias „Timberwolves“ rungtynes su „Phoenix Suns“.

Dideliu greičiu bėgusį Ch.Fincho auklėtinį Mike'ą Conley pastūmė „Suns“ lyderis Devinas Bookeris, o tai lėmė, kad M.Conley rėžėsi į savo trenerį ir pargriovė jį ant žemės.

Kaip vėliau paaiškėjo, Ch.Finchui plyšo kelio girnelės sausgyslė. Jam atlikta operacija, po kurios strategas kurį laiką judėjimui turės naudoti ramentus. Visas reabilitacijos laikas gali užtrukti net pusę metų.

Vis dėlto nuo komandos Ch.Finchas neatitolo ir ketvirtadienį pasiremdamas ramentais jau dalyvavo „Timberwolves“ treniruotėje.

4-0 seriją prieš „Suns“ laimėję „vilkai“ šeštadienį startuos antro etapo serijoje prieš čempionų titulą ginančius „Denver Nuggets“. Kol kas neaišku, ar su komanda į Denverį vyks ir vyriausiasis treneris.

„Nesu tikras, tai nuspręs pats Chrisas. Nesu jo gydytojas, bet jis jaučiasi puikiai. Komanda priims bet kokį jo sprendimą“, – ESPN sakė „Timberwolves“ krepšinio operacijų vadovas Timas Connelly.

Ch.Finchui nebegalėjus treniruoti komandos ketvirtųjų rungtynių pabaigoje, ekipos vairą iš jo perėmė asistentas Micah Nori. „Timberwolves“ trenerių štabe dirba ir gerai europiečiams pažįstamas argentinietis Pablo Prigioni

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius