Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Panathinaikos“ regi sąmokslą – kaltina Eurolygą, teisėjus ir netgi karą

Dramatišku pralaimėjimu Eurolygos ketvirtfinalio seriją pradėjęs Atėnų „Panathinaikos“ klubas išplatino viešą pranešimą, kuriame švaistosi kaltinimais.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / Imago / Scanpix nuotr.

87:91 pirmąją kovą savų sirgalių akivaizdoje pralaimėję Ergino Atamano auklėtiniai įsitikinę, kad prieš juos vykdomas sąmokslas.

„Deja, bet ir vėl, pasiekę svarbiausią Eurolygos etapą ir įdėję labai daug pastangų „Panathinaikos“ sugrąžinimui į lygos aukštumas, tapome liudininkais operacijos, kuri priminė tas „žudynes“, kurias mūsų klubas kentė Jordi Bertomeu laikais“, – oficialioje klubo svetainėje internete išplatintą pranešimą pradėjo „Panathinaikos“ klubas.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Dimitris Giannakopoulas
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Dimitris Giannakopoulas

Būtina priminti, kad PAO savininkas Dimitrios Giannakopoulos yra ne sykį baustas Eurolygos dėl viešos kritikos ir kaltinimų.

Tuštinti piniginę Graikijos turtuoliui greičiausiai teks ir dabar.

„Nenorime tikėti, kad tragiški įvykiai, vykstantys pasaulyje ir liūdinantys mus visus (Rusijoje, Ukrainoje, Palestinoje ir Izraelyje), gali turėti įtakos profesionaliam krepšiniui.

Kita vertus, deja, akivaizdžios klaidos vakar dienos rungtynėse neleidžia mums sugalvoti kitos priežasties“, – tęsiama PAO pranešime.

„Panathinaikos“ įrodė, kad vedamas savo atletų prakaito, savo milijonų sirgalių emocijų, pinigų investicijų ir milžiniškų pastangų, mūsų klubas atsistoja ir kovoja iki pabaigos, nesvarbu kokios būtų pasekmės. PAO klubas skaičiuoja 116 metų istoriją. Galbūt net ilgesnę nei kai kurios šalys. Galiausiai, parodykite deramą pagarbą ir nustokite menkinti kuriamą produktą“, – pranešimą, kurio vardu ir pavarde nepasirašė niekas, užbaigė „Panathinaikos“.

Akmenį į teisėjų daržą iš karto po antradienį pralaimėjimu pasibaigusio mačo metė ir PAO treneris E.Atamanas.

„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas
„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas

„Nežaidėme gerai, bet du švilpukai Wade'ui Baldwinui metant iš 3 taškų zonos buvo tiesiog absurdiški. Nesuprantu jų. Nesąžininga tiesiog atiduoti W.Baldwinui šešis taškus kiekvieną sykį, kai jis atakuoja iš toli“, – piktinosi šiame sezone prieš Atėnų klubo vairo stojęs turkas, pažadėjęs, kad jo komanda vis tiek pateks į Eurolygos finalo ketvertą.

„Panathinaikos“ reguliarųjį Eurolygos sezoną baigė 2 vietoje, bet po nesėkmės jau pirmajame mače prarado namų aikštės pranašumą ketvirtfinalio serijoje, kurioje žaidžiama iki 3 pergalių.

Kitas susitikimas ketvirtadienį dar vyks Atėnuose, o tuomet persikels į Belgradą, kur namų mačus dėl Izraelyje vykstančio karo šiame sezone žaidžia „Maccabi“ klubas.

Imago / Scanpix nuotr./„Maccabi“ krepšininkai
Imago / Scanpix nuotr./„Maccabi“ krepšininkai

Beje, pastarasis prašo bent iki 1000 žiūrovų padidinti taikomą ribojimą. Šiuo metu „Maccabi“ mačus Belgrade leidžiama stebėti tik 300 sirgalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius